HÜSEYİN ARICI | MÜTHİŞ YEMEK TARİFLERİ | - | HÜSEYİN USTA |'s Fan Box

26 Nisan 2009 Pazar

Tavuk Paça


Tavuk Paça tarif tarifiMalzemeler 
2 adet tavuk göğsü 
8 bardak su 
6 diş sarmısak 
2 adet limonun suyu 
2 yemek kaşığı un 
1 adet yumurtanın sarısı 
2 yemek kaşığı tereyağı 
Tuz 
Karabiber 
Kırmızıbiber 

Yemeğin Tarifi   
Tavukları 8 bardak suyla haşlayın. Elinizle tavukları ince ince tel haline getirin. 

Dövülmüş sarmısak ve limonu karıştırın. Çorbaya ilave edin. Tuzunu kontrol edin. 

Un ile yumurta sarısını çırpın. Yavaş yavaş çorbanın içine karıştırın. Kesilmemesi için karıştırarak, kaynamasını bekleyin. 

Servis yaparken, kırmızıbiberle yağı kızdırıp üzerine dökün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder