=Malzemeler= - 400 gr. kuşbaşı et - 125 gr. margarin - 1 adet soğan - 1 çorba kaşığı salça - 1/2 su bardağı su - 1 adet domates - 3 adet sivribiber - Tuz - Püre Malzemesi: - 2 su bardağı nohut - 2 kahve fincanı margarin - 1 çorba kaşığı un - 4 su bardağı süt - 1 et suyu tableti - Tuz,karabiber | Süre:50 dk - 4 Kişilik |
=hazırlanışı= |
Nohutları tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ilave edin ve haşlayın. Suyunu süzüp iyice ezin. Tencerede margarini eritip unu ilave edin. Pembeleşinceye kadar kavurup süt, ezilmiş nohut, tuz ve karabiberi ekleyin. Katılaşmaya başlayınca et suyu tabletini ekleyin. Karıştırarak püre haline getirin. |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder