=Malzemeler= - 4 adet kuzu incik - 1 adet kırmızıbiber - 1 adet dolmalık biber - 1 çay kaşığı salça - 1 adet soğan - 1 litre su - 1 çay kaşığı tane karabiber - 1 çay kaşığı rosemary - 3 adet defne yaprağı - 1 tatlı kaşığı tuz - 4 adet patates - 8 adet taze fasulye | Süre:40 dk - 4 Kişilik |
=hazırlanışı= |
Kuzu incikleri temizlendikten sonra tencereye aktarın. Biberlerin çekirdek yataklarını çıkardıktan sonra iri parçalar halinde doğrayın ve etin üzerine ekleyin. Sulandırılmış 1 çay kaşığı domates salçasını ilave edin. Soğanın kabuklarını soyduktan sonra iri iri doğrayın. 1 litre suyu tencereye aktarın. Son olarak 1 çay kaşığı rosemary, 3 adet defne yaprağı ve 1 tatlı kaşığı tuzu tencereye aktarın. Etler yumuşayana dek pişirin. Önceden haşladığınız patates ve taze fasulyelerle birlikte servis yapın. |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder