HÜSEYİN ARICI | MÜTHİŞ YEMEK TARİFLERİ | - | HÜSEYİN USTA |'s Fan Box

20 Nisan 2009 Pazartesi

İncik Kebabı



=Malzemeler=
- 4 adet kuzu incik 
- 1 adet kırmızıbiber 
- 1 adet dolmalık biber 
- 1 çay kaşığı salça 
- 1 adet soğan 
- 1 litre su 
- 1 çay kaşığı tane karabiber 
- 1 çay kaşığı rosemary 
- 3 adet defne yaprağı 
- 1 tatlı kaşığı tuz 
- 4 adet patates 
- 8 adet taze fasulye
İncik Kebabı
Süre:40 dk - 4 Kişilik
=hazırlanışı=

Kuzu incikleri temizlendikten sonra tencereye aktarın. Biberlerin çekirdek yataklarını çıkardıktan sonra iri parçalar halinde doğrayın ve etin üzerine ekleyin. Sulandırılmış 1 çay kaşığı domates salçasını ilave edin.

Soğanın kabuklarını soyduktan sonra iri iri doğrayın. 1 litre suyu tencereye aktarın. Son olarak 1 çay kaşığı rosemary, 3 adet defne yaprağı ve 1 tatlı kaşığı tuzu tencereye aktarın. Etler yumuşayana dek pişirin. Önceden haşladığınız patates ve taze fasulyelerle birlikte servis yapın.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder