Malzemeler
6-8 adet kepekli yufka ekmeği
veya pita ekmeği
İç harcı için;
2 kutu diyet ton balığı (büyük boy)
6 yaprak marul (çok ince kıyılmış)
1 demet dereotu (kıyılmış)
3 dal yeşil soğan (incecik kıyılmış)
1 adet salatalık (küp doğranmış)
1 adet limonun suyu
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 su bardağı mısır (konserve)
hazırlanışı
Derin bir kasenin içine ton balığını parçalayarak yerleştirin. Üzerine marul, dereotu, yeşil soğan, salatalık, salça ve mısırı ekleyip, limon suyunu ilave edin. İyice karıştırdıktan sonra bu karışımı yufka ekmeklerin içine sarıp, dürüm yapın ve servise sunun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder