HÜSEYİN ARICI | MÜTHİŞ YEMEK TARİFLERİ | - | HÜSEYİN USTA |'s Fan Box

11 Ekim 2009 Pazar

Sarma Tavuk


Sarma Tavuk

=malzemeler=

  • 6 parça dövülmüş tavuk göğüs eti (şinitzellik)
  • 200 gr rendelenmiş eriyen peynir (tulum veya kaşar)
  • 1 yumurta
  • Bir tutam maydonoz
  • Tuz, karabiber, kırmızı biber
  • Çıtır pane harcı

=hazırlanışı=

  • Rendelenmiş peynire 1 yumurta, kıyılmış maydonoz ve baharatlar katılarak içi hazırlanır.
  • Tavuk parçalarının içine bir miktar iç malzemesinden konularak rulo halinde sarılır.
  • Pane harcına bulanarak borcama yerleştirilir.
  • Soğuk fırına sürülerek kızarıncaya kadar 150 derecede pişirilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder