=malzemeler=
- 800 gr dana biftek veya bonfile
- 1 küçük soğan
- 3 çorba kaşığı sıvıyağ
- 500 gr mantar
- Yarım limonun suyu
- 1 tatlı kaşığı toz şeker
- 250 ml sıvı krema
- 1 tatlı kaşığı hardal
- Tuz
- Karabiber
=hazırlanışı=
- Eti 1/2 cm kalınlığında şeritler halinde kesin. Soğanı doğrayın. Yağı ızgarada ısıtın ve eti pişirin.
- Et pişince, çıkarın ve bir kenara alın. Izgaraya soğanı ve mantarları koyun ve 10 dakika pişirin.
- Limon suyunu ve şekeri ilave edin. Tuz ve biberi ekleyin. İyice karıştırın.
- Eti ve kremayı koyun ve çok yavaş olarak 10 dakika pişirin. Hardalı da ilave ettikten sonra karıştırın ve hemen servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder