=malzemeler=
- 1 kuzu işkembesi
- Tuz
- 1 yemek kaşığı un
- Yarım çay bardağı ayçiçek yağı
- Karabiber
- 1/2 çay bardağı yoğurt
- 1 yumurta sarısı
- Sarımsak
- Sirke
=hazırlanışı=
- İşkembeyi temizleyin. Kısık ateşte 2 saat pişirin.
- Pişen işkembeyi küçük küpler halinde doğrayın.
- Büyük bir tencerede yağı kızdırıp unu kavurun. İşkembenin pişme suyunu tencereye ilave edin.
- Yoğurdu bir kaseye alıp yumurtayla iyice karıştırın. Ardından karışımı çorbaya ilave edin. Tuz ve karabiberle tatlandırın.
- Çorbayı ateşten alıp kaselere paylaştırın. Sarımsak ve sirke ekleyin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder