HÜSEYİN ARICI | MÜTHİŞ YEMEK TARİFLERİ | - | HÜSEYİN USTA |'s Fan Box

4 Mayıs 2009 Pazartesi

BARBUNYA TAVASI

 =Malzemeler=

1 kg. Barbunya balığı,
1 su bardağı kızartma yağı.
1 avuç un.
Tuz, limon, maydanoz.


   =hazırlanışı=

1) Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz.
2) Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp. biberle yiniz.
3) Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağ da her tarafını pembe renkte kızartınız.
4) Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız. (Fazla yağın git mesi için).
5) Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz.
6) Limon, maydanoz dallarıyla süsleyiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder