=Malzemeler= 3 patates 1 soğan 2 yemek kaşığı zeytinyağı 10 gr tereyağı 1 yemek kaşığı un 1 litre sebze suyu Tuz, Karabiber 1 çay bardağı krema | |
=hazırlanışı= Soğanı piyazlık doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Tereyağını ekleyip eritin. Un ilave edin ve rengi hafif dönünceye kadar kavurun. Patatesleri ve sebze suyunu ekleyip yumuşayana kadar pişirin. Blender'dan geçirip içine krema ekleyin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. 2 dakika daha pişirerek sıcak servis yapın. |
HÜSEYİN ARICI | MÜTHİŞ YEMEK TARİFLERİ | - | HÜSEYİN USTA |'s Fan Box
28 Ekim 2010 Perşembe
PATATES ÇORBASI
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder