=Malzemeler= 2 koçan taze mısır 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı tereyağı 5 su bardağı su Bir dal fesleğen | |
=hazırlanışı= Mısır tanelerini, bir bıçak yardımıyla koçanlarından ayırıp, 15 dakika haşlayın. Başka bir tencerede tereyağını eritip, unu rengi dönene kadar kavurun ve suyu katıp iyice karıştırın. Üzerine, haşlamış olduğunuz mısırları ilave edin ve çorba koyulaşana kadar 15 dakika pişirin. Fesleğen ile süsleyerek servis yapın. Çorbanın üzerine kuru yada taze nane de ilave edebilirsiniz. |
HÜSEYİN ARICI | MÜTHİŞ YEMEK TARİFLERİ | - | HÜSEYİN USTA |'s Fan Box
28 Ekim 2010 Perşembe
MISIR ÇORBASI
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder