=Malzemeler= 1 demet kara lahana 1 havuç, 1 kabak, 1 soğan 5 çarliston biber, 2 patates 1 su bardağı mısır unu 1 çay bardağı buğday unu 5 su bardağı su 6 yemek kaşığı tereyağı tuz | |
=hazırlanışı= Sebzelerin kabuklarını temizleyip haşlayın ve blendırdan geçirin. Yağsız bir tavada mısır unu ile beyaz unu kavurun ve soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra suyu ilave ederek karışımı iyice çırpın. Bu karışıma haşlanmış sebzeyi, yağı ve tuzu ilave ederek pişirin. |
HÜSEYİN ARICI | MÜTHİŞ YEMEK TARİFLERİ | - | HÜSEYİN USTA |'s Fan Box
27 Ekim 2010 Çarşamba
KARALAHANA ÇORBASI
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder