=Malzemeler= 1 adet tavuk göğsü yarım tatlı kaşığı salça 4 adet domates 2 çorba kasıg un 1 çorba kasıgı tereyagı 2 diş sarımsak yeteri kadar tuz pulbiber | |
=hazılanışı= Tavuk göğsünü iyice haşlayın. Domatesleri ve sarımsakları rendeleyin. Tereyağını eritin unu ilave edin ve bir miktar kavurun.Üzerine salçayı ilave edin. Ardından rendelenmiş domatesleri ve sarımsağı ekleyin. Malzemelerin üzerine haşladığınız tavuk göğsünün suyundan 1 su bardağı ilave edin. Son olarak tavuk göğsünü didikleyerek çorbaya ekledikten sonra suyunun kıvamına bakarak gerekiyorsa üzerine sıcak su ilave edin. Arzuya göre karabiber ve tuzunu da ayarlayıp kaynamaya bırakın. |
HÜSEYİN ARICI | MÜTHİŞ YEMEK TARİFLERİ | - | HÜSEYİN USTA |'s Fan Box
27 Ekim 2010 Çarşamba
TAVUKLU DOMATES ÇORBASI
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder