=Malzemeler = 2 çorba kaşığı sıvıyağ 1 çorba kaşığı un 3 su bardağı süt 2 su bardağı su, Tuz, karabiber 1 çay bardağı tel sehriye 2 çorba kaşığı çekilmiş fındık. Üzeri için 2 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı pulbiber | |
=HAZIRLANIŞI= Sıvı yağ ve unu derin bir tencereye alıp kavurun. Üzerine su ve sütü ekleyip devamlı karıştırarak kaynatin. Kaynayan karışıma tel sehriyeyi ve çekilmiş fındığı ekleyin. Karıştırarak pişirin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp tencereyi ocaktan alın. Üzeri için yağı kızdırıp pulbiberi yakın. Çorbanın üzerine gezdirip sıcak olarak servis yapın. |
HÜSEYİN ARICI | MÜTHİŞ YEMEK TARİFLERİ | - | HÜSEYİN USTA |'s Fan Box
28 Ekim 2010 Perşembe
SÜTLÜ FINDIK ÇORBASI
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder