=Malzemeler= 1 yemek kaşığı tereyağı 2 soğan 4 patates 2 kereviz 1 litre sebze suyu 2 adaçayı yaprağı 1 çay kaşığı rendelenmiş limon kabuğu | |
=hazırlanışı= Tereyağını eritin. Soğanları yemeklik doğrayıp 5 dakika kavurun. Küp doğranmış patates, kereviz, sebze suyu, adaçayı yaprağı ve limon kabuğunu ekleyip 30 dakika pişirin. Adaçayı yapraklarını içinden çikartın. Sıcak servis yapın. |
HÜSEYİN ARICI | MÜTHİŞ YEMEK TARİFLERİ | - | HÜSEYİN USTA |'s Fan Box
28 Ekim 2010 Perşembe
KEREVİZ ÇORBASI
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder