=Malzemeler= 250gr bakla 1 küçük soğan 1 yemek kaşığı un 1 yumurta 1 çay fincanı yoğurt 2 yemek kaşığı margarin tuz | |
=hazırlanışı= Bir tencerede suyu kaynatın. Çok küçük olarak doğranmış soğanı ve küçük kırılmış baklaları kaynayan suya atın. Diğer tarafta un, yoğurt ve yumurtayı tuzla iyice çırpın. Hazırladığınız bu terbiyeyi, baklalar piştikten sonra tencereye ekleyin. Biraz daha pişirin. İndirmeye yakın, yağı kızdırıp üzerine gezdirin. |
HÜSEYİN ARICI | MÜTHİŞ YEMEK TARİFLERİ | - | HÜSEYİN USTA |'s Fan Box
27 Ekim 2010 Çarşamba
SAKIZLI BAKLA ÇORBASI
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder