=Malzemeler= 5 adet domates yarım paket taze tarhun otu 1 yemek kaşığı margarin 1 tatlı kaşığı un 1 su bardağı süt 1 çay bardağı rendelenmiş taze kaşar Tuz ve karabiber | |
=hazırlanışı= Bir tencerede margarin ve unu kavurun. 1 su bardağı sütü yavaş yavaş ilave edin. 5 su bardağı suyu da aynı şekilde yavaşca dökün ve kaynamaya bırakın. Domateslerin kabuklarını soyun ve blendırdan geçirin. Daha sonra kayanayan karışıma ilave edin. Tarhun, tuz ve karabiberde ilave edilerek bir taşım kaynatılır. Çorba piştikten ve ılındıktan sonra arzuya göre bir kez daha blendırdan geçirebilirsiniz. Üzerine taze kaşar peyniri rendesi ile servis edin. |
HÜSEYİN ARICI | MÜTHİŞ YEMEK TARİFLERİ | - | HÜSEYİN USTA |'s Fan Box
27 Ekim 2010 Çarşamba
TARHUNLU DOMATES ÇORBASI
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder