Kaç Kişilik: 6 kişilik. |
1 kg uskumru 1/3 bardak zeytinyağı 1 adet limon Yarım demet maydanoz 1 baş soğan 1 defne yaprağı Yeteri kadar tuz |
HAZIRLANIŞI
Tepsiye alıminyum folyoyu yayın. Soğanları halka halka kesip yerleştirin. Balıkları temizleyiptepsiye yerleştirin. Yemekten 30-40 dakika önce üzerine kıyılmış maydanoz ve tuzu serpin.
Zeytinyağı, çay bardağı su, defne yaprağı ve limon suyunu koyun. Alüminyum folyo ile üzerinikaplayın. Orta ısılı fırında suyunu buharlaştırmadan 20-25 dakika pişirin. Sıcak olarak servisesunun.
Zeytinyağı, çay bardağı su, defne yaprağı ve limon suyunu koyun. Alüminyum folyo ile üzerinikaplayın. Orta ısılı fırında suyunu buharlaştırmadan 20-25 dakika pişirin. Sıcak olarak servisesunun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder