=Malzemeler= 4 ince dana biftek Sos için 1 tatlı kaşığı mısır nişastası 200 ml krema 1 çay bardağı su 50 gr tereyağı Beyaz biber 1 limonun suyu Tane karabiber Tuz | |
=hazırlanışı= Küçük bir tencerede yağı eritip, kremayı ve limon suyunu ekleyin. Nişastayı bir çay bardağı suda ezip kremalı karışıma karıştırarak ilave edin. Tuz ve beyaz biberi ekledikten sonra bir taşım kaynatın ve ocaktan alın. Biftekleri az yağda sürekli çevirerek (her bir tarafı 2 dakika olmak üzere) pişirin. Hazırladığınız sosu bifteklerin üzerine dökün. Kıyılmış taze soğan, tane karabiber ve limon dilimleriyle süsleyerek servis yapın. |
HÜSEYİN ARICI | MÜTHİŞ YEMEK TARİFLERİ | - | HÜSEYİN USTA |'s Fan Box
2 Kasım 2010 Salı
LİMONLU SOSLU BİFTEK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder