2 Tane Tavuk Göğsü
2 Tane Kabak
4 Diş Sarımsak
1.5 Tatlı Kaşığı Köri
1 Paket Beşamel Sos
1 Su Bardağı Kaşar Rendesi
Zeytinyağı
=hazırlanışı=
Kuşbaşı doğranmış tavukları,sarımsağı ve köriyi bir tavada tuzunu ekleyip pişirin.Tavuklar piştikten sonra ısıya dayanıklı yayvan bir cam servis tabağına alın.Küp küp doğranmış kabakları tavukları pişirdiğiniz tavada biraz yağ ile pişirin ve kabaklarıda servis tabağına alın.Beşamel sosuda tarifine göre hazırlayıp tavuk ve kabakların üzerine dokün.Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serperek fırına verin ve kaşar peyniri kızarınca fırından alın sıcak servis edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder