=Malzemeler =
1 çay b.arpa şehriye
1 limon
1 yumurta sarısı
tavuk suyu
tuz,karabiber
=Hazırlanışı=
Tavuk suyu tencereye alınır. Üzerine şehriyeler eklenrek kaynatılır. Bu sırada terbiyesi hazırlanır. Bunun için karıştırma kabına 1 limonun suyu ve yumurta sarısı alınarak çırpılır. Kaynamakta olan tavuk suyuna çırpmaya ara vermeden eklenir. Tuzu ve baharatı eklenerek pişirlir.
1 çay b.arpa şehriye
1 limon
1 yumurta sarısı
tavuk suyu
tuz,karabiber
=Hazırlanışı=
Tavuk suyu tencereye alınır. Üzerine şehriyeler eklenrek kaynatılır. Bu sırada terbiyesi hazırlanır. Bunun için karıştırma kabına 1 limonun suyu ve yumurta sarısı alınarak çırpılır. Kaynamakta olan tavuk suyuna çırpmaya ara vermeden eklenir. Tuzu ve baharatı eklenerek pişirlir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder